مارشمالو – مرورکلی –
مارشمالو – مرورکلی –
مارشمالو یک محصول هوادهی شده در گروه شیرینی و شکلات (confectionary) می باشد. اولین بار مصریان باستان، مارشمالو را از پختن شیره به دست آمده از ریشه گیاه گل ختمی (Marshmallow root’s mucilage) با شکر، خنک کردن، همزدن(whipping) و هوادهی و در نهایت شکل دادن به صورت طنابی تهیه کردند. بنابراین نام این محصول، از منشا آن گرفته شده است.
در اواسط قرن نوزده و بیست، ابتدا سفیده تخم مرغ و در نهایت ژلاتین به عنوان جایگزینی برای صمغ گیاهی مورد استفاده در فرمولاسیون تولید مارشمالو در نظر گرفته شد. این امر سبب تولید مارشمالویی شد که امروزه در قفسه فروشگاه ها می بینیم.
مارشمالوها از ترکیب ۴ ماده اصلی آب، هوا، ژلاتین و قند – ترکیبی از ساکارز و و شربت ذرت (corn syrup) – تهیه می شوند. در دهه ۱۹۴۰ با به وجود آمدن فرآیند اکستروژن، امکان تولید مارشمالوها در شکل ها و سایزهای مختلف فراهم شد. مارشمالو یک سیستم کف مانند و محصول هوادهی شده (It is made up of 50% air) میباشد. این سیستم به وسیله ژلاتین پایدار می شود (A foam that is stabilized by gelatin).
آمریکا به عنوان یکی از بزرگترین مارکت های مصرف مارشمالو شناخته شده است. هر تابستان بیشتر از ۵۰ درصد از تمامی مارشمالوهای فروخته شده در این کشور روی آتش برشته و سپس خورده می شوند.
در فرمولاسیون تولید این محصول، شربت ذرت به میزان بالاتری به نسبت ساکارز (regular sugar) استفاده شده است. این امر در آهسته کردن سرعت کریستالیزاسیون و ایجاد بافتی صاف و یکنواخت، به وجود آمدن Body (texture) و تعدیل مزه شیرینی موثر است.
مارشمالو دارای ارزش غذایی کمی است و از آن جایی که بخش زیادی از فرمولاسیون را قندها تشکیل می دهند، می بایست در مصرف آن دقت کنید.
👇👇👇👇
https://candyusa.com/marshmallows/
برای اطلاعات بیشتر:
https://senioradvisor.ir/food-industry-magazine/news/