نوشیدنی کفیر
2023/08/31
ارسال شده توسط shirin moshayedi
194 بازدید
احتمالا افرادی که محصول کفیر کارخانه ای تولید خارج از کشور را مصرف کرده باشند، متوجه تفاوت های آن با کفیر کارخانه ای تولید شده در ایران شده اند. مهمترین تفاوت مشهود، غلظت و احساس دهانی است. همین دو مورد، در برداشت متفاوت از مزهی این دو محصول موثر است.
سوال اینجاست که دلیل وجود این تفاوت بارز در چیست؟
- یکی از مراحل اصلی در تولید کفیر تخمیر الکلی است. بنابراین، تولید الکل ناشی از فعالیت مخمر در آن (هر چند اندک و زیر یک درصد) ویژگی لاینفکی خواهد بود. وجود الکل در مواد غذایی تولید شده در کشورهای اسلامی، دارای ممنوعیت شرعی است. لذا برای تولید کفیر در این کشورها، باید از استارترهای خاصی که قابلیت تولید الکل ندارند و یا به واسطه اصلاحات ژنتیکی قابلیت تولید الکل مخمر آن حذف شده استفاده شود.
- دوغ در کشور ما یک نوشیدنی محبوب و پرمصرف است. بنابراین، تولیدکنندگان سعی کرده اند که کفیر را با کمی تغییر، مشابه دوغ ایرانی تولید کنند. همین مورد باعث ظاهر رقیق تر آن نسبت به انواع غیر ایرانی این محصول می شود. در تولید کفیر در ایران گاها از درصد کمی نمک و حتی گاهی برخی طعم دهنده ها نیز استفاده شده که تمام موارد ذکر شده مشابهت آن را با دوغ خودمان بیشتر می کند.
👇👇👇👇
برای مطالب بیشتر: