cacao powder versus cocoa powder
2023/05/14
ارسال شده توسط morteza
378 بازدید
مهمترین تفاوت میان Cacao و Cocoa در میزان فرآیند شدن است (stage of processing). Cacao در حقیقت ورژن غیر فرآیند شده، رست نشده و خام (not roasted and raw) است. Cacao دانه هایی هستند که از درخت Theobroma cacao حاصل می شوند. این درخت بومی نواحی استوایی بوده و در آمریکای جنوبی و مرکزی می روید. دانه های Cacao بعد از برداشت طی مراحلی به Cocoa و سپس شکلات تبدیل می شوند، این مراحل عبارت اند از:
Harvesting, Fermentation, Drying, Roasting, Extracting, Grinding, Making cocoa powder, Making chocolate
بنابراین Cocoa Powder، یک پودر قهوه ای تیره است که از Cacao beans، پس از حرارت دهی در دمای بالا(Roasting at high temperature) و خارج شدن کره کاکائو (the fat part) حاصل می شود. در حالی که Cacao Powder تنها از پرس سرد (Cold pressing) دانه های رست نشده (Unroasted beans) حاصل شده، فرم خالص تر، با فرآیند کمتر، دارای چربی و آنتی اکسیدان و طعم تلخی بیشتر و در نهایت رنگی روشنتر می باشد.(Processed at a low temperature).
*** در نظر داشته باشید که Cacao Powder دارای طعم قوی تری است، پس در صورت جایگزینی با Cocoa Powder می بایست در مقدار کمتری استفاده شود.
**** For Those who are concerned about their health and still want to eat something as delicious as cakes, Cacao powder will do the task.