بهترین مواد غذایی برای افزایش سطح نیتریک اکساید (NO) در بدن
بهترین مواد غذایی برای افزایش سطح نیتریک اکساید (NO) در بدن
نیتریک اکساید ترکیبی است که به طور طبیعی در بدن ما تولید شده و دارای اثرات سلامتی بخش بسیاری می باشد از جمله: انبساط عروق، افزایش خون رسانی به قلب، کاهش فشار خون (Blood pressure regulation)، بهبود عملکرد مغز (brain function) و بهبود عملکرد ورزشی(athletic performance). این ترکیب در بدن از دو طریق تولید می شود:
1. تبدیل آمینواسید آرژنین به NO توسط آنزیم های NO synthase
2. از احیا شدن نیترات و نیتریت طی یکسری از واکنشها
ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی، بهترین و موثرترین راه برای تقویت و افزایش سطح نیتروژن اکساید در بدن می باشد. استفاده از موادی همچون:
۱. چغندر
سرشار از نیترات بوده که یکی از پیش سازهای تولید نیتریک اکساید در بدن است.
۲. سبزیجات سبز همانند اسفناج
در هر ۱۰۰ گرم اسفناج، ۲۴ الی ۳۸۷ میلی گرم نیترات وجود داشته (بسته به محل رشد متفاوت است) که از احیای آن در بدن، ترکیب سلامتی بخش NO تولید می شود.
۳. هندوانه
غنی از اسید آمینه سیترولین بوده که در بدن به ال آرژنین و سپس نیتریک اکساید تبدیل می شود.
۴. سیر
نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف سیر می تواند محرکی برای فعالیت آنزیم NO synthase باشد. (این آنزیم، آرژنین را به NO تبدیل می کند).
۵. مصرف مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان ها همانند انار، شکلات تلخ و مرکبات
این مواد با داشتن عملکرد آنتی اکسیدانی، به حفظ NO در بدن و جلوگیری از تجزیه آن در نتیجه واکنش های اکسیداتیو کمک و در نتیجه دسترسی و جذب آن را افزایش می دهند.
۶. مغزها (Nuts)
این مواد به خصوص گردو، مقادیر بالایی آرژنین داشته که در بدن می تواند به NO تبدیل شود.
👇👇👇👇
https://www.webmd.com/diet/healthy-foods-nitric-oxide