شیرینی قند لاکتوز
2020/02/02
ارسال شده توسط sara ghorbani
165.31k بازدید
میزان قند کمتر در مقایسه با سایر قندهای معمول
•شیرینی قند لاکتوز در مقایسه با سایر قندهای معمول (فروکتوز، ساکارز، گلوکز، مالتوز و گالاکتوز) کمتر است. ۱۶ واحد لاکتوز،شیرینی برابر ۱۰۰ واحد ساکارزدارد. از این رو معمولاً لاکتوز به عنوان عامل شیرین کننده بشمار نمیرود.
سایر قندهای شیر
• شیر دارای قندهای دیگری غیر از لاکتوز نیز هست که مقدار آنها خیلی کم میباشد. این قندها شامل گلوکز و N_استیل گلوکز آمین و الیگوساکاریدهای خطی یا منشعب هستند که از مشتقات لاکتوز به شمار می روند. اکثر این قندها حاوی فروکتوز یا N_استیل نورآمینیک اسید میباشند. (این الیگوساکارید ها در انسان قابل هضم نبوده و از این رو برفعالیت میکروفلور روده ای اثر میگذارند).
• شیرینی شربت گلوکز_ گالاکتوز تقریبا ۳ برابر لاکتوز است، که از هیدرولیز آنزیمی یا اسیدی میتوان آن را تولید کرد.
قندهای شیر
دیدگاهتان را بنویسید